Om oss

Vi som vill inspirera dig

Eleonor Dalhäll, Löpcoach och tränare

Driver Studio PEPP

Utbildad inom alla olika typer av löpning med en specialisering inom trail. Jag har en trailledarutbildning och leder grupper på löparresor både i Sverige och utomlands.

Utbildad inom en rad olika utbildningar om den funktionella kroppen.

Biomedicinare i grunden och älskar beroendelära.

Jag har tre barn, en hund och är gift med Andreas. Vi bor i Sollentuna och jag driver träningsstudion Studio PEPP och är grundare av nya hälsohuset Logen Edsvik.

Jag springer för äventyren, upplevelser och kickarna. Har inte sprungit med klocka på fyra år utan springer bara på känsla (kan mina pulszoner i kroppen genom att bara känna). Dålig på att springa lopp då tävlingsjävulen sätter för mycket käppar i hjulet. Men är ute på äventyr så ofta jag bara kan.

Genom alla utbildningar jag gått och kunder jag mött har jag skapat mig en egen uppfattning om vad jag tror fungerar. Och det är definitivt inte samma sak för alla. Varje utbildning och coaching jag ger är helt unik utefter den kund jag har framför mig. Du är unik och jag lyssnar, därefter skapar vi magi tillsammans!

Det som skiljer mig från andra coacher är att jag har en förmåga att läsa av kroppens rörelse. Härifrån får vi nycklarna vi jobbar vidare med. När jag jobbar med kund jobbar jag med ett helhetsperspektiv. Jag kommer inte bara att ge dig ett löpprogram utan att jag vet att du klarar av det. Vi måste börja från basen av triangeln för att tillsammans sluta på toppen.

Ser fram emot att ta din löpning och träning till nästa nivå!

Små ändringar gör stor skillnad

Bara genom att skapa en medvetenhet och sätta ord på vad du vill har du kommit väldigt långt. Det viktigaste är att du inte gör det för svårt för dig. Bättre att göra något än inget alls. Och bättre att sätta ett uppnåeligt mål än ett mål som är omöjligt att nå. Det är här vi bygger långsiktiga planer.

Genomförda resor

  • Madera ett par gånger både traillöpning och MTB
  • Dolomiterna
  • Mallorca
  • Elba
  • Gran Canaria
  • Norge
  • Lake district, England


Meriter

Axa Fjällmaraton 44k,  2100hm Tid: 5.23

Hornindal 75k, 5600 hm Tid: 15.03

Elba 56k, 3500 hm  9.13